Ballonvaart Bornem

Welkom bij C-Air ballonvaart in Bornem. Heb je ook altijd al iemand willen verrassen met een unieke ballonvlucht. C-Air zweeft met jouw boven je gemeente Bornem! Graag bezorgen wij jou een unieke ervaring.

Unieke bezienswaardigheden in waar je van kan genieten tijdens een ballonvlucht zijn: dorpsplein en de parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw en Sint-Leodegarius, Kasteel Marnix de Sainte-Aldegonde, Het sas, Sint-Bernardusabdij, de dijken aan de Schelde…

Een ballonvaart boven Bornem duurt circa 1 uur. De totale duurtijd is ongeveer een 4 tal uur.  Een fantastische reis in een luchtballon, dat is wat wij je bieden!

De dag van de ballonvaart in Bornem bellen wij jou telefonisch op met de laatste weersomstandigheden en de exacte opstijglocatie. Naast Bornem hebben we uiteraard nog tal van andere opstijglocaties. Bekijk ook even onze pagina voor de prijs van een ballonvaart.

Werking ballonvaart vanuit Bornem

Op het opstijgterrein geven wij een uitgebreide briefing en kan je genieten van hoe ons team de luchtballon klaarmaakt om jou een onvergetelijke luchtballonvaart te geven. Dan komt het opstijgen en het moment waarop je de regio van bovenuit zult ontdekken.

Bornem is een gemeente in de provincie Antwerpen. Het behoort tot het gerechtelijk arrondissement Antwerpen en staat vooral bekend voor de Schelde.

Een balloncertificaat als aandenken

Eens terug met de voetjes op de grond is de beleving nog niet afgelopen. Er is nog tijd voor een glaasje champagne en een drankje en je krijgt een balloncertificaat. Een aandenken aan je ballonvlucht. Je kan dit netjes aan de muur hangen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vooral de kids zijn hier heel blij mee en koesteren dit certificaat als was het goud. Meer weten over een ballonvaart in Balen? Contacteer C-Air en kies voor het luchtruim!

ballonvaart bornem